Македонија

Прекин на водоснабдувањето на улица Теодосие Гологанов

Прекин на водоснабдувањето на улица Теодосие Гологанов

Поради уличен дефект ф-300 ммна, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.„Теодосие Гологанов“.

Како што соопштуваат од ЈП Водовод и канализација денес без вода ќе бидат корисниците од истата улица на потегот од Олимпико до Алумина од 12.30 часот.