Македонија

Прекин во водоснабдување

Прекин во водоснабдување

Регионалниот центар за упраување со кризи, според информациите добиени од ЈП Водовод и Канализација, соопшти дека утре, 30.07, среда, поради иведување на водоводен приклучок од ф-100 мм на Бул. Борис Трајковски, без водоснабдување ќе останат корисниците на Булеварот Борис Трајковски крак 2,4,6,8 о 10 и фабриката Цементара, општина Кисела Вода, од 09.00 часот до завршување на приклучокот.