четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 49

Прекин во водоснабдувањето на улица Шуто Оризари

nemavodasl

Последни вести

Поради изведување на водоводен приклучок профил Ф-150 милиметри на улица Шуто Оризари бб наспроти училиштето 26 Јули, без водоснабдување ќе останат 100 куќи од истата улица од 10:00 часот па се до изведување на приклучокот.

Најчитани вести