Македонија

Прекин во водоснабдувањето во с.Добри Дол

Прекин во водоснабдувањето во с.Добри Дол

Поради дефект на водоводна мрежа на патот за с.Добри Дол, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоименото населено место од 09:00 часот па се до санирање на дефектот.