Македонија

Прекин во водоснабдувањето во с. Добри дол

Прекин во водоснабдувањето во с. Добри дол

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-100 милиметри на патот за с.Добри дол, во утринските часови корисниците од истоименото населено место можно е да имаат прекинато водоснабдување се до санирање на дефектот.