сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 10

Прекини на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

Попладнево ќе има кратки прекини на сообраќајот на патот Кичево – Охрид.

Прекин на сообраќајот на патот Кичево- Охрид

Прекин на сообраќајот на патот Кичево- Охрид

Поврзани вести

Попладнево ќе има кратки прекини на сообраќајот на патот Кичево – Охрид.

Како што инфромираат од АМСМ, на овој патен правец од 13:00 до 15:00 часот во времетраење од 15 до 20 минути денеска повремено ќе има прекини на сообраќајот кај месноста Врбјани.

Прекинот на сообраќајот е поради изведување на градежни работи (минирање).

Најчитани вести