Македонија

ПРЕКРАСНО: Задолжителна молитва за почеток на секој ден!

ПРЕКРАСНО: Задолжителна молитва за почеток на секој ден!

Во изведба на сестринството на Манастирот Св Ѓорѓи Победоносец- Рајчица при Бигорскиот манастир. Навистина нешто прекрасно!

Извор: Курир.мк