вторник, 30 мај 2017  |  Вести денес: 21

Преку мерката за вработување на млади до 29 години вработени 10.750 лица

Преку мерката за вработување на млади до 29 години досега се вработени 10.750 лица. Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, градоначалникот Илчо Захариев и пратеникот Трајчо Димков, денес ја посетија приватната компанија Кит-Го од Штип која е успешен пример во искористување на мерката за вработување на млади до 29 години...

spasov-izveshtaj-1

Поврзани вести

Преку мерката за вработување на млади до 29 години досега се вработени 10.750 лица. Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, градоначалникот Илчо Захариев и пратеникот Трајчо Димков,  денес ја посетија приватната компанија Кит-Го од Штип која е успешен пример во искористување на мерката за вработување на млади до 29 години

spasov-izveshtaj-2

Штипската компанија…

Најчитани вести