Македонија

Премерот Груевски на почеток на изградба на германска компанија во Прилеп

Премерот Груевски на почеток на изградба на германска компанија во Прилеп

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе присуствува на поставување камен темелник за изградба на фабрика на германската компанија Акомпласт, во Технолошко индустриската развојна зона – Прилеп.

Почетокот на настанот е предвиден за 13:00 часот.