Македонија

Премиерот Груевски денеска во штипскиот регион

Премиерот Груевски денеска во штипскиот регион

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе оствари посета на штипскиот регион кој беше погоден од обилните врнежи.

Груевски денеска ќе ги посети Лакавица и Карбинци кои без погодени од невремето.