Македонија

Премиерот Груевски ќе гостува во Дневник 2 на МРТ

Премиерот Груевски ќе гостува во Дневник 2 на МРТ

Премиерот Никола Груевски вечерва ќе гостува во Дневник 2 на МРТ1 во 20 часот.

Јавниот сервис на својата интернет страна објави дека вечерва ќе има ексклузивно интервју со премиерот по изгласувањето на новиот кабинет.