сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 18

Премиерот Груевски ќе и се обрати на јавноста во 19 часот

gruevski_1904_g111_7

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, ќе и се обрати на јавноста.

Обраќањето е најавено за во 19:00 часот.

Обраќањето ќе се одржи во просториите на Владата на Република Македонија.

Најчитани вести