Македонија

Премиерот Груевски ќе го посети СОС детското село

Премиерот Груевски ќе го посети СОС детското село

По повод новогодишните празници премиерот Никола Груевски денеска ќе ги посети децата од СОС Детското село.

Груевски ќе им ја честита Новата година на дечињата и ќе им подари пакетчиња.