Македонија

Премиерот Груевски на средба со Доналд Туск

Премиерот Груевски на средба со Доналд Туск

Претседателот на Владата, Никола Груевски, денеска ќе оствари средба со претседателот на Европскиот совет, Доналд Туск.

Средбата ќе се одржи во просториите на Владата, а почетокот е предвиден за 15:15 часот.