Македонија

Премиерот Груевски приреди Ифтар вечера во Владата

Премиерот Груевски приреди Ифтар вечера во Владата

По повод муслиманскиот празник Рамазан, премиерот Никола Груевски во Владата приреди Ифтар вечера.

На вечерата присуствуваа претставници на Исламската верска заедница (ИВЗ), пратеници и владини функционери.

2

3