Македонија

Премиерот Груевски со семејството на прошетка на Водно

Премиерот Груевски со семејството на прошетка на Водно

Премиерот Никола Груевски го искористи неделното претпладне заедно сопругата Боркица и ќерките Анастасија и Софија за прошетка на Водно, објави „Република“.

Родителите и двете девојчиња уживаа на сонцето кај Милениумскиот крст на Водно.