вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 43

Премиерот Груевски во посета на кочанско-виничкиот регион

gruevski

Последни вести

Премиерот Никола Груевски денеска ќе оствари посета на кочанско-виничкиот регион.

Тој прво ќе ја посети фариката Амфенол, а подоцна ќе изврши увид во градежните работи за изведа на канализационен систем.

Ќе присуствува на пуштањето во употреба на локален пат до селото Бели, а ќе присуствува и на настанот за почеток н изградба на пристапен пат до браната Речани.

Премиерот исто така ќе присуствува и на пуштањето во употреба на индустриската зона Виница.

Најчитани вести