Македонија

Премиерот Груевски во работна посета на Струга

Премиерот Груевски во работна посета на Струга

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во работна посета на Струга.

За време на престојот, како што соопшти владината прес-служба, ќе ги посети новата спортска сала во општина Вевчани, каде се изведуваат градежни работи, реконструираните игралишта во селото Октиси и СОУ „Ибрахим Темо“ во Струга, како и децаата од рекреативниот центар за деца и младинци „Мајски цвет“ Струга.