Македонија

Премиерот ќе одговара на прашања на Фејсбук

Премиерот ќе одговара на прашања на Фејсбук

Премиерот Никола Гриевски и носителите на листи, вечерва ќе одговараат на прашања на Фејсбук. По големиот митинг кој ќе се одржи на плоштадот во Скопје во 23 часот, премиерот и носителите на листи ќе бидат подготвени да одговорат на сите ваши прашања на неговата страница на Фејсбук  https://www.facebook.com/NGruevski

Доколку сакате нешто да го прашате, вклучете се во дебатата.