среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 48

ВИДЕО: Премиерот на Косово нападнат со јајца

Косовскиот премиер, Иса Мустафа за време на денешниот говор во косовското собрание бил нападнат со јајца од страна на опозицијата.

Премиерот на Косово, Иса Мустафа нападнат со јајца од страна на опозиционерите

Премиерот на Косово, Иса Мустафа нападнат со јајца од страна на опозиционерите

Поврзани вести

Имено, додека Мустафа го претставувал постигнатиот договор помеѓу Србија и Косово, а кој беше потпишан во Брисел, опозициските пратеници започнале да фрлаат јајца кон говорницата, но за среќа обезбедувањето реагирало на време и спречен е некој посериозен инцидент.

Најчитани вести