Македонија

Премиерот на пуштање на катната агаража и реконструраниот булет „Трета македонска бригада“

Претседателот на Владата, Никола Груевски, денеска денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на катната гаража „Солунски конгрес“.

Почетокот на настанот е предвиден за 13:30 часот.

Потоа, премиерот Груевски ќе присуствува на официјалното отворање за сообраќај на првата делница од проширениот и реконструиран булевар „Трета македонска бригада“ ( паркинг кај СУГС „Марија Кири Склодовска“).
.
Почетокот е предвиден за 14:00 часот.