Македонија

Премиерот Никола Груевски гостин во вестите на албански јазик на МТВ 2

Премиерот Никола Груевски гостин во вестите на албански јазик на МТВ 2

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски ќе биде гостин во вестите на албански јазик на МТВ 2.

Вестите на албански јазик на вториот програмски сервис на националната телевизија започнуваат во 18:30 часот.