понеделник, 5 декември 2016  |  Вести денес: 62

Пренасочување на сообраќајот Битола-Демир Хисар-Кичево

pat

Последни вести

На регионалниот пат Битола-Демир Хисар-Кичево од денеска до 17-ти овој месец се пренасочува сообраќајот.

Пренасочување на сообраќајот е поради изведување градежни работи во близина на душевната болница.

Најчитани вести