петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 59

Пренасочување на сообраќајот кај Војшанци

soobrakaj-most

Поврзани вести

Поради деформации на мостот на регионалниот пат Р-2137 пред населено место Војшанци сообраќајот ќе се пренасочува преку мост на река Вардар, врска А1 со Р-2137 на потегот Демир Капија – Корешница – Војшанци, информира ЈП Македонијапат.

Најчитани вести