Македонија

Прес-конференција на Ставрески во 18:30 часот

Прес-конференција на Ставрески во 18:30 часот

Потпретседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Ставрески ќе одржи прес-конференција.

Почетокот на прес-конференцијата, која е закажана во Владата е предвиден за 18:30 часот.