ТОП,Македонија

„Прес24“: СКАНДАЛ: Спасовски потпишал, а Јанева гони други лица

„Прес24“: СКАНДАЛ: Спасовски потпишал, а Јанева гони други лица

Правна неписменост и политичка пресметка.

vrednsot

Документите Кои ги објави  Прес24 покажуваат дека Оливер Спасовски го потпишал извештајот според кој уништената опрема за која Јанева денеска поведе истражна постапка била неупотреблива и вредна 1 денар, а сепак Јанева гони други лица.

prednost1