петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 49

Преселни се канцелариите на УЈП во ГТЦ

Центарот за наплата на глоби и други јавни давачки на Управата за јавни приходи (УЈП) е преместен во нов објект во поранешната централа на Фондот за пензиското и инвалидското осигурување на Македонија (ПИОМ), до зградата ССМ, каде што во непосредна близина се наоѓа и Дирекцијата за големи даночни обврзници.

гтц

Поврзани вести

УЈП денеска соопшти дека канцелариите на Центарот кои досега беа сместени во Градски трговски центар (ГТЦ), нема да бидат во функција.

Од Управата ги потсетуваат сите обврзници дека Контакт центарот / Повикувачки центар на УЈП, функционира на приземјето на УЈП – Регионална дирекција Скопје (зграда до ЗОИЛ), кој претходно се наоѓаше во Градскиот трговски центар Скопје.

Најчитани вести