Македонија,Крими хроника

Пресуда за убиството на Мевљана: По 20 години затвор за сопружниците

Пресуда за убиството на Мевљана: По 20 години затвор за сопружниците

По 20 години затвор добија сопружниците за убиството на 3-годишната Мављана, објави Телма.

Основниот суд Скопје 1 денеска ја изрече оваа казна за Џемаил Браими и неговата сопруга Јасмина Махмуд кои се обвинети дека до смрт го претепале 3-годишното дете.

фото: Утрински