вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 61

Годишно обраќање на претседателот Иванов пред пратениците

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов денеска ќе има годишно обраќање пред пратениците во Собранието на Република Македонија.

ivanov-godishno-obrakjanje

Последни вести

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов денеска ќе има годишно обраќање пред пратениците во Собранието на Република Македонија.

Иванов редовно при крајот на годината се обраќа пред пратениците осврнувајќи се на актуелните внатрешни и надворешни случувања во годината што изминува.

Најчитани вести