сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 23

Претседателот Иванов помилува 24 затвореници

1453297_10152580270516158_4411909586526720126_n

Последни вести

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод Новата 2015 година, даде помилување на 24 осудени лица од кои 3 потполно, а 21 делумно се ослободуваат од натамошно извршување на казната затвор.

Најчитани вести