петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 18

Претставата „Чолак” вечервa во новиот Дом на култура во Кисела Вода

Поради најавите за поројни дождови во текот на попладневните и вечерните часови, вечерашната престава ќе се одржи во новоотворениот Дом на културата „Кисела Вода Кино-КВК”. Почетокот е закажан за 20.30 часот.

Dom na kultura KVK

Последни вести

Во рамки на културното лето на општина Кисела Вода, вечерва ќе биде изведена театарската претстава „Чолак” во продукција на Драмскиот театар од Скопје.

Поради најавите за поројни дождови во текот на попладневните и вечерните часови, вечерашната престава ќе се одржи во новоотворениот Дом на културата „Кисела Вода Кино-КВК”. Почетокот е закажан за 20.30 часот.

Општина Кисела Вода ги поканува сите љубители на театарот, да дојдат во новиот Дом на културата во Кисела Вода и да бидат дел од културното лето „Три круши 2016”.

Најчитани вести