петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 24

Презентација на проектот „Македонија вработува“ во Дојран

Презентација на проектот „Македонија вработува“ во Дојран

Поврзани вести

Агенцијата за вработување на Република Македонија утре во Стар Дојран ќе го презентира проектот „Македонија вработува“.

На специјални штандови во периодот од 11 до 15 часот заинтересираните ќе можат да се запознаат со придобивките од преоктот и поволностите што ги нуди за вработување на повеќе категории граѓани.

Најчитани вести