вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Презентација на проектот „Македонија вработува“ во Претор и Стење

makedonija-vrabotuva-v2

Поврзани вести

Агенцијата за вработување на Република Македонија утре ќе го презентира Проектот „Македонија вработува“ година во Претор.

Во четврток прроектот ќе биде промовиран во Стење, а промоциите ќе се одржат во периодот од 11.00-15.00 часот.

Најчитани вести