Крими хроника

При претерес на возило во Ресен, пронајдени 2.6 килограми марихуана

При претерес на возило во Ресен, пронајдени 2.6 килограми марихуана

Во 20.30 часот царинските службеници, со помош на куче за откривање на опојни дроги, бил извршен дополнителен преглед на возилото при што биле пронајдени уште шест најлонски пакувања со тежина од околу еден килограм или вкупно околу 2,6 килограми, најверојатно опојна дрога-марихуана. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.