Македонија

Пријатно и сончево време со температура до 21-от степен

Пријатно и сончево време со температура до 21-от степен

Времето денеска во Македонија ќе биде сончево и топло.

Утринските температури се движат од минус три до пет, а дневните температури ќе се движат од 13 до 21 степен.

Во Скопје и околината ќе преовладува слично време со температура до 19-от степен.