Македонија,Крими хроника

Пријавила дека е силувана, прегледот не покажал траги на насилство

Во полициската станица во Ваташа седумнаесетгодишна девојка пријавила дека била силувана во петокот, на втори мај.

Таа посочила дека била силувана од деветнаесетгодишно момче, а во станицата била заедно со својата мајка. Откако момчето негирало, бил извршен лекарски преглед, при што било утврдено дека нема траги на насилство.