Македонија

Прилепчани тргнуваат кон Скопје (ФОТО)

Прилепчани тргнуваат кон Скопје (ФОТО)

Прилепчани се спремни и во огромен број тргнуваат за Скопје, да присуствуваат на масовниот народен собир.

Народниот собир насловен: МАКЕДОНИЈА СИЛНА, започнува денеска во 20 часот, пред Собранието на Република Македонија.

prilep2

prilep

prilep3

prilep5

Овие фотографии покажуваат дека поддршката од Прилеп ќе биде и повеќе од масовна.

na-noze

na-noze-1

na-noze-2