среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 26

Примопредавање на должноста Министер за внатрешни работи

Новиот министер за внатрешни работи го презеде кабинетот.

primopredavanje-mvr

Поврзани вести

Новиот министер за внатрешни работи го презеде кабинетот.

Денеска во Министерството за внатрешни работи на Република Македонија беше извршено примопредавање на должноста Министер за внатрешни работи.

Новиот министер за внатрешни работи Оливер Спасовски го презеде кабинетот од претходниот министер Митко Чавков.

Најчитани вести