вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 58

Припадниците на овој хороскопски знак долго беа баксузи, сега се сврте среќата!

Припадниците на овој знак мошне ја сакаат чистотијата, манирите, друштвените правила и мошне се префинети во тие нешта. Тие обично живеат прилично елегантен и нежен живот, но, во последната година можеби ситуацијата не им била токму таква.

horoskop-1

Поврзани вести

Припадниците на овој знак мошне ја сакаат чистотијата, манирите, друштвените правила и мошне се префинети во тие нешта. Тие обично живеат прилично елегантен и нежен живот, но, во последната година можеби ситуацијата не им била токму таква.

Уште од 2009-тата година родените во овој знак беа лишени од оваа префинетост. Но, оваа 2016-тата година не е иста како претходните. Оваа година на Вагите ќе им ги преврти мноштвото неприлики и препреки со кои што беа соочени, во периодот кога големата планета на среќата Јупитер ќе влезе во вага на 9-ти септември каде што ќе се наоѓа 13 месеци се до 10-ти октомври 2017-тата година. Во секоја нова година влегуваме како новородено дете, но сепак збогатени со претходните искуства, сништа, односите и разните други подвизи. Кога Сатурн ќе влезе во Вага, ќе бидете фрлени во очај и ќе бидете приморени да научите голем број лекции на потешкиот начин.

Во двете години колку што Сатурн престојуваше во Вага станавте позрели и поспособни да се вразумите себе си од емоциите што ги проживувате  во тој болен период. Сте дошле до големи откритија за себе си и како не ви се потребни други што постојано ви ја црпеле енергијата. Многу научивте од Сатурн.

Лекциите се провлекуваа со години и секоја од нив поединечно ве поучуваше како да станете личноста што треба да станете.

Сега имате подобри очекувања од себе си и од другите и во состојба сте да сфатите дека сте во можност да ги надвалдеете животните предизвици и дека сте се научиле да бидете поснаолдиви отколку што некогаш сте биле.

Во 2016-тата Вагите влегуваат во Смарагдната година. Се надеваме дека сте подготвени!

Најчитани вести