петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 56

Пристапен дијалог на високо ниво под ко-претседателство на Груевски и Хан

Прес-конференција на Никола Груевски, претседател на Владата на Република Македонија и Јоханес Хан, комесар за проширување и соседска политика на Европската Унија е закажана за во 18 часот.

Пристапен дијалог на високо ниво под ко-претседателство на Груевски и Хан

Пристапен дијалог на високо ниво под ко-претседателство на Груевски и Хан

Последни вести

Во Министерството за финансии денес ќе се одржи петтиот состанок на Пристапниот дијалог на високо ниво меѓу Република Македонија и Европската Унија.

Според агендата, во 15 часот ќе се одржи пристапен дијалог на високо ниво под ко-претседателство на Никола Груевски, претседател на Владата на Република Македонија и  Јоханес Хан, комесар за проширување и соседска политика на Европската Унија.

Прес-конференција на Никола Груевски,  претседател на Владата на Република Македонија и Јоханес Хан, комесар за проширување и соседска политика на Европската Унија е закажана за во 18 часот.

Најчитани вести