Македонија,Крими хроника

Приведен баран осуденик од Скопје

Приведен баран осуденик од Скопје

Скопската полиција приведе осуден за да ја одлежи казната.

Според информациите од Министерството за внатрешни работи вчера од слобода го лиши 41-годишниот Сали В.

Тој се се барал за издржување затворска казна во траење од три години и шест месеци, за сторено кривично дело “изнуда”.

Тој е пренесен во затворот Идризво.