Македонија

Приведен снимателот на Сител, полицијата сакала да му го одземе материјалот од сообраќајката на Царовска

Приведен снимателот на Сител, полицијата сакала да му го одземе материјалот од сообраќајката на Царовска

Полицијата сакала да му го одземе снимениот материјал со објаснување дека не смее да снима. Откако снимателот одбил да го предаде материјалот полицијата му забранила да го напушти местото.

Како што веќе објавивме вечерва Царовска учествувала во сообраќајна несреќа пред Ред кафе во Аеродром. На местото веднаш пристигнале голем број функционери на СДСМ.