Балкан

Приведени 10 лица од населбата на Јелена

Приведени 10 лица од населбата на Јелена

Во текот на истрагата за убиството на Јелена Марјановиќ. Полицијата приведе десетина луѓе од Црвенка кои имаат досие.

Исто така полицијата разговара со велосипедистите и луѓето кои имаат мотори од тоа подрачје.

А понатака се трага и по синиот автомобил.