понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 75

Привремен сообраќаен режим oд Неготино до Демир Капија

Сообраќајот ќе се одвива во насока од Скопје кон Гевгелија и Атина по регионалниот пат Р1102.

zabrana-za-soobrakaj

Последни вести

Поради градежни активности на автопатот А1 на Коридорот 10, од денеска ќе биде воспоставен привремен сообраќаен режим од клучката Неготино до клучката Демир Капија, соопшти ЈП Македонија пат.

Сообраќајот ќе се одвива во насока од Скопје кон Гевгелија и Атина по регионалниот пат Р1102.

За подетални информации сите заинтересирани можат да се јават на дежурниот телефон на ЈП Македонија пат 02 25 61 502 или да ја посетат веб страницата www.makedonijapat.coм.мк .

Најчитани вести