четврток, 30 март 2017  |  Вести денес: 23

„Продиџи“ ќе донираат за настраданите во поплавите

Од „Авалон продукција“, организаторите на настанот, велат дека не како промотери, туку како Македонци им се благодарни што сами се сетиле и што овој гест е исклучиво на нивна иницијатива.

prodidzi

Поврзани вести

„Сочувство за настраданите Македонци и оние кои беа погодени од поплавите. Ние ќе донираме во Македонскиот Црвен Крст. Почит за сите жртви, нивните фамилии и сите наши македонски воини. Се гледаме во Охрид на „Охрид колинг“ во недела на 14 август“, е пораката што момците од „Продиџи“ ја испратија до Македонија.

Од „Авалон продукција“, организаторите на настанот, велат дека не како промотери, туку како Македонци им се благодарни што сами се сетиле и што овој гест е исклучиво на нивна иницијатива.

Најчитани вести