понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Продолжува хуманитарната акција за д-р Евица Бојаџиева

10815996_781719481906535_1830452041_n

Последни вести

Еден дел од целосната терапија за лекување на Др. Евица Бојаџиева е поминат со успех.

Давањето на терапија оди на начин што две недели се прима терапијата а потоа две недели се прави пауза.

Организмот на Др. Евица Бојаџиева реагира позитивно на досегашниот третман а се надеваме дека така ќе продолжи и во иднина.

Ги замолуваме сите хумани граѓани да продолжат со донирање со вртење на телефонските броеви

077/143-702 ВИП
075/143-200 ONE
070/143-108 T-MOBILE

Бидејќи сеуште не се собрани целосно потребните средства.

Вооедно информираме дека во организација на Македонските иселеници од Лондон, викендов се оддржа хуманитарен концерт на Македонскиот естраден уметник Коки Јанков.

Најчитани вести