Македонија

Продолжува судскиот процес Груевси-Заев

Продолжува судскиот процес Груевси-Заев
Денеска со почеток во 9 часот, во Основниот суд Скопје 2 е закажано продолжение на судскиот процес  по тужбата на Никола Груевски против претседателот на СДСМ, Зоран Заев.
Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски  поднесе тужба за клевета и навреда против првиот човек на опозицискиот СДСМ, Зоран Заев за случајот „Македонска банка“.