Македонија

Продолжува амандманската расправа за ребалансот на Буџетот за 2016 година

Продолжува амандманската расправа за ребалансот на Буџетот за 2016 година

Во Собранието на Република Македонија денеска Комисијата за финансирање и буџет ќе го одржи третото продолжение на седницата на која се расправа по предложениот ребаланс на Буџетот за 2016.

Членовите расправаат по поднесените амандмани на предлогот за измени и дополнување на Буџетот за 2016 година.