четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Продолжува кампањата „Сите во кајак“

Кампањата „Сите во кајак“ почна во мај во Скопје.

Продолжува кампањата „Сите во кајак“

Продолжува кампањата „Сите во кајак“

Последни вести

Кајакарската федерација на Македонија денеска во Ресен продолжува со реализација на кампањата „Сите во Кајак“.

Во Претор, на брегот на Преспанското езеро, обучени тренери, педагози и спортисти од 10 до 13 часот ќе им ги пренесат вештините на овој спорт на најмладите.

Кампањата „Сите во кајак“ почна во мај во Скопје.

Најчитани вести