среда, 23 август 2017  |  Вести денес: 46

Продолжува расчистувањето на улиците од снег и мраз во општина Аеродром

Зимската служба на Општина Аеродром интензивно работи на расчистување на улиците од снег и мраз.

аеродром

Поврзани вести

Службите се на терен и фрлаат сол на улиците, паркинг – улиците и патеките кои се под надлежност на Општината.

1cistenje-sneg-aerodrom

Улиците континуирано се расчистуваат со две возила за зимско одржување улици што Општина Аеродром ги набави специјално за таа намена.

Најчитани вести